Hvad bruges boghylder til, og hvordan opretter jeg dem?

En boghylde er et udvalg af bøger, lydbøger og tegneserier, som har et tema til fælles. Eksempler på mulige temaer er årets bedste detektivromaner, de mest interessante populærvidenskabelige bøger om rummet, eller nye børnebøger. Alle med en Bookmate-konto kan oprette boghylder.

En boghylde er et praktisk sted, ikke bare til at samle bøger, men også til at dele dine tanker om dem. Det er i bund og grund en personlig bogblog. Hvert opslag er en minianmeldelse, som andre brugere kan synes godt om og kommentere.

Sådan opretter du en boghylde på Bookmate:

1. Tryk på knappen “Opret ny boghylde” i afsnittet “Mine bøger”
2. Find på et navn og en beskrivelse til boghylden og download et bogomslag, du godt kan lide
3. Tilføj bøger, lydbøger og tegneserier til boghylden
4. Forklar, hvorfor du tilføjede dem til boghylden. Dit opslag kan være to ord eller tre afsnit langt — længden spiller ingen rolle
5. For at gøre din boghylde privat eller offentlig skal du trykke på globussen i det øverste højre hjørne (i en browser) eller trykke på hængelåsen i det nederste højre hjørne (i appen)
6. Gem boghylden ved at trykke på knappen “Opret boghylde” på hjemmesiden eller ved at trykke på fluebenet i appen
7. Husk at fortælle dine venner om din boghylde