Hvordan ændrer jeg mine kortoplysninger?

Hvis du har købt et abonnement til iOS, kan du ændre dine kortoplysninger i indstillingerne for dit Apple-id.

Hvis du har købt et abonnement i Google Play til Android, kan du ændre dine kortoplysninger i indstillingerne for Play Store-appen.

Hvis du har købt et abonnement på bookmate.com eller i Android-appen (men ikke gennem Google Play), kan du ændre dine kortoplysninger i profilindstillingerne på hjemmesiden:

1. Log på den konto, du brugte, da du oprettede abonnementet (hvis du bruger Android- eller iOS-appen, skal du gå til din profil og trykke på “Administrer abonnement”. Du vil automatisk blive omdirigeret til Bookmates hjemmeside)
2. Før musen over eller tryk på din avatar (det runde ikon i det øverste højre hjørne)
3. Vælg “Administrer abonnement” i pop op-vinduet
4. Vælg “Administrer” ved siden af det abonnement, du vil ændre betalingsoplysninger for
5. Tryk på blyanten i afsnittet “Betalingsoplysninger”
6. Indtast dine kortoplysninger og tryk på “Gem”

Hvis du har glemt, hvilken betalingsmetode du brugte til at købe abonnementet, skal du gå til afsnittet “Administrer abonnement” på hjemmesiden.