Hvordan ændrer jeg mine kontooplysninger?

Det kan du gøre i dine indstillinger på Bookmates hjemmeside:

1. Log på den konto, som du vil ændre oplysninger for
2. Før musen over eller tryk på din avatar (det runde ikon i det øverste højre hjørne)
3. Vælg “Indstillinger” i pop op-vinduet

Sådan ændrer du dit profilbillede:

1. Tryk på dit nuværende profilbillede
2. Vælg det billede, du gerne vil have, og vent på, at det bliver uploadet

Sådan ændrer du dit navn, kontobeskrivelse (korte oplysninger om dig selv), link til hjemmeside og login:

1. Rediger et af de ovennævnte felter
2. Tryk uden for det felt, der bliver redigeret, så bliver oplysningerne gemt

Sådan ændrer eller tilføjer du en e-mailadresse:

1. Tryk på blyanten eller “Tilføj e-mailadresse” i feltet “E-mailadresse”
2. På den side, der dukker op, skal du indtaste den e-mailadresse, du gerne vil forbinde til kontoen, og en adgangskode
3. Vælg “Gem”

Sådan ændrer eller tilføjer du et telefonnummer:

1. Vælg “Indtast” eller “Tilføj et telefonnummer” i feltet “Telefon”
2. På den side, der dukker op, skal du indtaste dit telefonnummer
3. Vælg “Send kode pr. sms”
4. Angiv bekræftelseskoden fra sms’en og adgangskoden
5. Vælg “Gem”

Sådan ændrer du din adgangskode:

1. Vælg “Skift adgangskode” i afsnittet “Adgangskode”
2. Hvis du ikke kan huske din nuværende adgangskode, skal du vælge “Glemt adgangskode?”, indtaste din e-mailadresse og vælge “Gendannelse af adgangskode”
3. Hvis du godt kan huske din gamle adgangskode, skal du indtaste den gamle adgangskode, den nye adgangskode og den nye adgangskode igen for at bekræfte
4. Vælg “Gem”

Sådan ændrer du dit køn og fødselsdato:

1. Tryk på det felt, du gerne vil redigere
2. Vælg den mulighed, du foretrækker

Sådan tilknytter eller fjerner du tilknytning til en social medieprofil:

1. Tryk på det sociale medies ikon (Facebook, Twitter eller VK)
2. Hvis en social medieprofil allerede er knyttet til din konto, og du vil fjerne tilknytningen, skal du vælge “Fjern tilknytning” under det sociale medies ikon