Jeg har et problem med Bookmates hjemmeside: Jeg kan ikke åbne bøgerne og redigere min profil. Hvad skal jeg gøre?

1. Åbn hjemmesiden i “Inkognito”- eller “Privat browsing”-tilstand.

Hvis alt virker, som det skal, skal du slette alle midlertidige browserfiler og cookies. For at finde ud af, hvordan du gør det, skal du gå til din browsers supportside. Her er for eksempel vejledning til Google Chrome-brugere eller Apple Safari.

2. Problemet har måske noget at gøre med et plugin, der blokerer adgang til hjemmesiden. Prøv at slå alle din browsers plugins fra. Du kan finde en detaljeret vejledning på din browsers support-side.

3. I ekstreme tilfælde kan du bruge en anden browser. Bookmates hjemmeside kører bedst på de nyeste versioner af Chrome, Mozilla, Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari.