Jeg har betalt for et abonnement, men jeg kan stadig ikke læse eller lytte til bøger. Hvad skal jeg gøre?

1. Problemet har måske noget med din abonnementstype at gøre. Det vil for eksempel ske, hvis du har et lydabonnement, men gerne vil læse en bog, der kun er tilgængelig for læsere med et bogabonnement eller premium-abonnement. Hvis det sker, kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at ændre dit abonnement.

2. Tjek at du er logget på den konto, som du købte abonnementet til. Hvis du for eksempel tilmeldte dig via e-mail og så loggede på via et socialt medie, vil du have to forskellige konti. Så skal du bare logge ud af den konto, du lige oprettede, og logge på din primære konto.

3. Installer appen igen eller synkroniser dit bibliotek. For at gøre det skal du gå til afsnittet “Mine bøger” og swipe ned.

Hvis intet af det hjælper, kan du prøve at gendanne dit abonnement i appens indstillinger. Sådan gør du:

1. Tryk på det runde ikon i nederste højre hjørne (eller øverste højre hjørne for Android)
2. Tryk på indstillingsikonet til venstre
3. Vælg “Gendan abonnement” fra pop op-menuen