Alle mine bøger og mit abonnement er forsvundet fra min konto. Hvorfor?

Du har sikkert oprettet en ny konto, da du loggede ind. Hvis du for eksempel tilmeldte dig via e-mail og så loggede på via et socialt medie, vil du have to forskellige konti. Så skal du bare logge ud af den konto, du lige oprettede, og logge på din primære konto.

Hvis du er sikker på, at du loggede på din oprindelige konto, men dine bøger og dit abonnement stadig er væk, kan du prøve at geninstallere appen. Du kan også prøve at synkronisere dit bibliotek. For at gøre det skal du gå til afsnittet “Mine bøger” og swipe ned.

Hvis problemet varer ved, kan du kontakte teknisk support.