Hvor rapporterer jeg en fejl i en bog eller en copyright-overtrædelse?

På bogens side på hjemmesiden:

1. Gå til siden med fejlen
2. Før musen over de tre prikker ved siden af knappen “Læs”
3. Vælg “Rapportér en fejl” fra pop op-menuen
4. Beskriv kort problemet og tryk “Send”

Fra bogen på hjemmesiden:

1. Fremhæv en del af teksten med fejlen
2. Vælg “Rapportér en fejl” fra pop op-menuen
3. Beskriv kort problemet og tryk “Send”

På bogens side i appen:

1. Gå til siden med fejlen
2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne (i Android og iOS-appen) eller det nederste højre hjørne (for Windows)
3. Vælg “Rapportér en fejl i denne bog” fra pop op-menuen, beskriv kort fejlen og tryk på fluebenet i øverste højre hjørne

Fra bogen i appen:

1. Åbn bogen og fremhæv en del af teksten med fejlen
2. Tryk på “Fejl”-ikonet, beskriv kort fejlen og tryk på fluebenet i øverste højre hjørne

Du kan også rapportere en fejl gennem feedbackformularen på hjemmesiden (den kan findes i nederste højre hjørne) eller i appen (i “Hjælp”-afsnittet af indstillingerne). Indiker, hvilken bog du henviser til, og beskriv kort fejlen.