Hvordan annullerer jeg automatisk fornyelse?

1. Log på din konto på Bookmates hjemmeside
2. Før musen over eller tryk på din avatar (det runde ikon i det øverste højre hjørne)
3. Vælg “Administrer abonnement” i pop op-vinduet
4. Vælg “Administrer”
5. Vælg “Annuller automatisk fornyelse”

Du kan også annullere automatisk fornyelse i både iOS- og Android-appen. For at gøre det skal du vælge “Administrer abonnement” i dine profilindstillinger.

Hvis du har købt et Bookmate-abonnement gennem App Store, kan du kun annullere automatisk fornyelse i din iOS-enheds indstillinger:

1. Tryk på ikonet “Indstillinger” på startskærmen
2. Vælg “iTunes, App Store”
3. Vælg dit Apple-id
4. Vælg “Vis Apple-id”. Du er måske nødt til at logge på
5. Vælg afsnittet “Abonnementer”
6. På den side, der dukker op, skal du vælge et aktivt Bookmate-abonnement
7. Tryk på “Afmeld”
8. Du vil blive bedt om at bekræfte det. Tryk “Bekræft”

Du kan finde detaljerede instrukser med illustrationer, samt instrukser til andre enheder, her: https://support.apple.com/da-dk/HT202039

Bemærk, at når automatisk fornyelse er blevet annulleret, vil dit abonnement forblive aktivt, indtil den betalte abonnementsperiode er slut.