Kan jeg kun læse og lytte til abonnementsbøger på et bestemt antal enheder?

Du kan læse og lytte på tre enheder.

Hvis du åbner en abonnementsbog eller -lydbog på en fjerde enhed, vil den tablet eller smartphone, som du først tilmeldte dig Bookmate med, automatisk blive slettet fra din liste over enheder med adgang til profilen.

For at administrere adgang uafhængigt skal du gå til punktet “Mine enheder” i dine profilindstillinger.

Disse restriktioner gælder ikke for gratis bøger, lydbøger, podcasts og bøger, du selv har uploadet. Disse bøger kan læses eller lyttes til på et ubegrænset antal smartphones eller tablets.