Kan jeg prøve at læse og lytte til bøger på Bookmate gratis?

Selvfølgelig. Der er tusindvis af gratis bøger og podcasts på Bookmate. Hvis du vil læse en bog eller lytte til en lydbog, der kun er tilgængelig via abonnement, kan du tilmelde dig et prøveabonnement. For at gøre det skal du bare tilmelde dig på hjemmesiden eller i appen, vælge det abonnement, du vil have, og indtaste dine kortoplysninger. Bemærk, at du kun kan bruge prøveabonnementet én gang. Så snart den gratis periode er gået, vil dit abonnement automatisk blive fornyet til fuld pris.