Hvordan aktiverer jeg en kampagnekode?

På hjemmesiden:

1. Følg dette link
2. Sørg for, at du er logget på din egen konto
3. Indtast kampagnekoden og vælg “Aktiver kampagnekode”

Via Android-appen:

1. Log på din konto
2. Gå til dine profilindstillinger. Tryk på det runde ikon i det øverste højre hjørne og tryk så på indstillingsikonet til venstre
3. Tryk “Indtast kampagnekoden” i indstillingerne

Via Windows-appen:

1. Log på din konto
2. Gå til dine profilindstillinger. Tryk på de tre prikker i nederste højre hjørne
3. Vælg “Aktiver kampagnekode” i indstillingerne

Desværre er det ikke muligt at aktivere kampagnekoder i iOS-appen. Du er nødt til at logge på din konto på hjemmesiden og aktivere kampagnekode der. Du vil kunne læse og lytte til bøger på en iOS-enhed, når koden er blevet aktiveret.