Hvilke enheder kan jeg bruge Bookmate på?

Du kan læse bøger, tegneserier og lytte til lydbøger i iOS-appen (alle enheder med iOS 11 eller nyere) og Android-appen (Android 5.0 eller nyere). Du kan også læse bøger på Windows Mobile-smartphones og tablets eller computere, der kører Windows (Windows 10 eller nyere).

Du kan også læse bøger i en browser. Bookmate-hjemmesiden kører bedst på de nyeste versioner af Chrome, Mozilla, Firefox, Microsoft Edge og Safari.