Jeg vil gerne skjule, hvad jeg læser og lytter til. Hvordan gør jeg det?

Du kan skjule alle bøger på én gang eller vælge at skjule enkelte bøger.

Skjul alle bøger

I iOS-appen:
1. Gå til 'Mine bøger"
2. Tryk på dit profilbillede (det runde ikon øverst til højre).
3. Vælg "Privatliv".
4. Tryk "Vis ikke mine bøger"

I Android-appen:
1. Tryk på dit profilbillede (det runde ikon nederst til høkre).
2. Tryk på indstillinger-ikonet øverst til venstre.
3. Vælg "Privatliv"
4. Tryk "Vis ikke mine bøger"

På hjemmesiden:
1. Klik på dit profilbillede (det runde ikon øverst til højre).
2. Vælg "Indstillinger"
3. Vælg "Privatliv" i menuen til venstre.
4. Klik på "Vis ikke mine bøger"

Der vil dukke en hængelås op på siden "Mine bøger", og andre brugere vil ikke længere kunne se, hvad du læser og lytter til. Bøger du tilføjer senere, vil heller ikke kunne ses af andre, og dine tilføjelser vil heller ikke blive vist i dine venners feed.

Skjul udvalgte bøger

Hvis du kan lide at dele bøger med dine venner men ønsker at holde enkelte bøger skjult, kan du vælge at skjule udvalget bøger. Her kan du se, hvordan du gør det på forskellige typer af enheder.

På bogens side i appen:
1. Gå til den bog, du ønsker at skjule.
2. Tryk på de tre prikker øverst til højre på siden om bogen.
3. Vælg "Gør privat eller "Lyt privat" i pop up-menuen.

Mens du læser i appen:
1. Hvis du læser en bog eller en tegneserie, kan du trykke midt på skærmen.
2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne
3. Vælg "Gør privat" i pop up-menuen.

På bogens side på hjemmesiden:
1. Gå til den bog, du ønsker at skjule.
2. Click på knappen med tre prikker ved siden af "Læs" eller "Lyt" knappen.
3. Vælg "Gør privat eller "Lyt privat" i pop up-menuen.

Mens du læser på hjemmesiden:
1. Før cursoren op i øverste højre hjørne af skærmen.
2. Klik på de tre prikker.
3. Vælg "Gør privat" i pop up-menuen.

Bogen vil være skjult og en hængelås vil dukke op ovenover bogens cover. Andre læsere vil ikke længere kunne se bogen på din profil. De vil heller ikke kunne se nogen citater eller noter, du tager, mens du læser bogen.

Du kan også skjule dine boghylder. Der er mere information om, hvordan du gør det her.