Jeg vil gerne skjule, hvad jeg læser og lytter til. Hvordan gør jeg det?

På bogens side på hjemmesiden:

1. Gå til siden for den bog, du gerne vil skjule
2. Tryk på de tre prikker ved siden af knappen “Læs” eller “Lyt med-app”
3. Vælg “Gør privat” eller “Lyt privat” fra pop op-menuen

Fra bogen på hjemmesiden:

1. Åbn den bog, du gerne vil skjule
2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne
3. Vælg “Gør privat” fra pop op-menuen

På bogens side i appen:

1. Gå til siden for den bog, du gerne vil skjule
2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne (i Android og iOS-appen) eller det nederste højre hjørne (for Windows)
3. Vælg “Gør privat” eller “Lyt privat” fra pop op-menuen

Fra bogen i appen:

1. Åbn bogen
2. Hvis du læser en bog eller tegneserie, skal du trykke midt på skærmen. Hvis du lytter til en lydbog, kan du springe dette trin over
3. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne
4. Vælg “Gør privat” eller “Lyt privat” fra pop op-menuen

Så snart bogen er blevet skjult, vil der dukke en hængelås op under dens omslag, og andre læsere vil ikke kunne se den på din profil. De vil heller ikke kunne se nogen citater eller noter, du tager, mens du læser.