Jeg har allerede et abonnement, men kan ikke læse bøgerne

1. Sørg for, at den bog du forsøger at læse, er tilgængelig i din abonnementstype.
  2. Sørg for, at du har angivet den korrekt adgangskode og brugt den korrekte e-mail til at få adgang til webstedet eller programmet.
    Hvis du altid har logget på med e-mail og adgangskode og nu for første gang logger på via et af de sociale netværk, oprettes der en ny konto.
  3. Log ud og på din konto igen.
  4. Tryk på »Gendan abonnement«:
Til Android: Tryk på det runde ikon i øverste højre hjørne på skærmen, tryk på ikonet indstillinger, og vælg »Gendan abonnement«.

Til iOS: Tryk på det runde ikon i nederste højre hjørne på skærmen, tryk op ikonet indstillinger i øverste højre hjørne, og vælg »Gendan abonnement«.

Hvis det ikke hjælper, skal du kontakte os og angive følgende oplysninger:
  • dit login,
  • et skærmbillede af indstillingerne i hovedprogrammet,
  • betalingsmetode,
  • skærmbillede af bekræftelsesbreve vedrørende betaling.