Redigere eller ændre faktureringsoplysninger

Hvis du har købt et abonnement på webstedet eller i Android-appen og betalt med kort og ikke via Google Play, så kan du ikke ændre kortdata i Bookmate-profilindstillingerne. Den eneste mulighed i dette tilfælde er at slå automatisk fornyelse fra og derefter købe abonnementet igen.

Hvis du har købt et abonnement i Android-appen via Google Play, kan du ændre betalingsmetoden i dine Google Play-kontoindstillinger.

Hvis du har foretaget et køb i app i iOS-appen, kan du ændre kortdata ved at ændre dine Apple-id-betalingsoplysninger.