Få en gratis prøve i Android-appen

Du kan få et gratis Premium-abonnement til Bookmate i én måned i Android-appen.

1. Tryk på »Køb abonnement« i app-indstillingerne, eller begynd at læse en standard- eller premium-bog.
  2. Tryk på »Én måned gratis«.
  3. Du får vist advarslen om, at abonnementet fornyes automatisk og formularen til angivelse af kortoplysninger.
  4. Udfyld formularen, og tryk på »Start med at læse nu«.
  5. Du kan opsige det løbende abonnement på vores websted umiddelbart efter, at du har fået prøveudgaven. Klik her for yderligere oplysninger.