Få en gratis prøveversion i iOS-appen

Du kan få en prøveversion og læse gratis i en måned:

1. Tryk på »Køb abonnement« i app-indstillingerne.
  2. Tryk på »1 måned – gratis« i nærheden af den abonnementstype, som du vil købe.
  3. Du vil se advarslen om, at abonnementet automatisk bliver fornyet og beskrivelsen af abonnementstypen.
  4. Tryk på »OK, lad mig bare prøve!«.
  5. Log på iTunes.
  6. Tryk på »Fortsæt«.
  7. Derefter vises advarslen om, at abonnementet bliver fornyet automatisk.
  8. Du kan opsige det løbende abonnement via App Store, umiddelbart efter at du har fået prøveabonnementet. Klik her for at få yderligere oplysninger.