Læs offline

Appen downloader bøger til din enheds hukommelse, og de føjes som standard til områderne »Læs« og »Læs senere«. Du er nødt til at købe et abonnement for at kunne læse de bøger offline, som er tilgængelige ved et forudbetalt abonnement.

Når du føjer en bog til området »Læs senere« ved at trykke på ikonet + eller begynder at læse en bog, downloades den automatisk til din enheds hukommelse. Denne proces tager lidt tid, så du skal sørge for, at du ikke lukker programmet. Du kan f.eks. læse lidt et øjeblik.

Hvis du ønsker at ændre indstillingerne for download i appen, skal du følge disse links for at få flere oplysninger: Android, iOS eller Windows Phone.