Hurtige trin til fejlfinding

Sådan løser du de fleste problemer, som kan opstå:

1. Sørg for, at du har en god forbindelse til internettet.
  2. Hvis noget er galt med en bestemt bog, skal du slette den fra biblioteket.
  3. Installer appen igen.
  4. Åbn appen, og sørg for, at du er logget på din konto, dvs. at du har brugt samme logonmetode, f.eks. Facebook.
  5. Søg efter, og tilføj den bog, som du slettede fra dit bibliotek.
  6. Vent til alle bøger er synkroniseret.
  7. Hvis du har et abonnementsproblem, skal du vælge »Gendan abonnement« i app-indstillingerne.

Hvis det ikke hjælper, skal du sende en e-mail til og angive dit login.