Hvor kommer bøgerne i Bookmate-biblioteket fra?

Vi tilføjer bøger til vores bibliotek, når vi har opnået en aftale med udgiveren eller rettighedsindehaveren. Desværre kan vi ikke oplyse præcist, hvornår vi underskriver kontrakten med en pågældende udgiver.

Når kontrakten med rettighedsindehaverne udløber, blokeres adgang til bogen. I det tilfælde kan vi ikke føje bogen til vores bibliotek, før kontrakten er fornyet.

Men du behøver ikke nødvendigvis vente på, at boges føjes til vores bibliotek: du kan søge efter den bog, som du er interesseret i på internettet (i FB2 eller EPUB) og overføre den på webstedet eller i appen. Klik her for at få flere detaljer.