Opret og rediger hylder i iOS-appen

Sådan oprettes en hylde:

1. Åbn området »Mine bøger«.
  2. Vælg en bog eller et område med bøger.
  3. Åbn en bogs eksempelvisning, og tryk på ikonet »Føj til hylde«.
  4. Hvis bøgernes omslag vises, kan du trykke på og holde fingeren på bogomslaget. I kontekstmenuen vil du se indstillingen »Føj til hylde«.
  5. Hvis listen med bøger vises, skal du trække bogen til venstre. I kontekstmenuen vil du se indstillingerne »Mere« og »Slet«.
  6. I kontekstmenuen skal du vælge »Mere« og derefter »Føj til hylde«. I begge tilfælde er der en indstilling »Opret ny hylde«. Hvis du vælger denne indstilling, vil du få vist en formular til oprettelse af en hylde.
  7. Gem ændringerne ved at trykke på feltet i øverste højre hjørne.
  8. Derefter får du vist en side, hvor du kan skrive en boganmeldelse.
  9. Tryk på feltet i øverste højre hjørne på skærmen for at gemme ændringerne.

Sådan redigeres en hylde:

1. Åbn hylden.
  2. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne på skærmen.
  3. Vælg »Slet« i pop op-menuen, hvis du vil slette hylden.
  4. Vælg »Rediger«, hvis du vil ændre hylden.
  5. Tryk på feltet i øverste højre hjørne på skærmen for at gemme ændringerne.