Fjern tilknytning til sociale netværkskonti og tilknyt e-mail til Bookmate-profil

Log på din konto på bookmate.com via det sociale netværk, som du normalt bruger til at tilgå din profil (Facebook, VK eller Twitter).

Klik på ikonet i øverste højre hjørne, og vælg »Indstillinger«. Angiv den e-mailadresse, som du vil knytte til din konto, i feltet »E-mail«. Denne e-mailadresse må ikke allerede være knyttet til en anden Bookmate-konto.

Når du har tilknyttet en e-mailadresse til din Bookmate-konto, skal du logge af og logge på igen for at sikre, at der ikke var noget, der gik galt.

Sådan fjernes tilknytning til din Twitter-, Facebook- eller VK-konto til din Bookmate-profil:

1. Log på din konto på bookmate.com
  2. Klik på det runde ikon i øverste højre hjørne på siden.
  3. Vælg »Indstillinger«.
  4. Rul lidt ned, og klik på »Fjern tilknytning«, som befinder sig ved siden af ikonerne for hver af de sociale netværk, som er knyttet til din profil (Facebook, Twitter eller VK).