Alle mine bøger og abonnement er forsvundet fra min konto

Du har højst sandsynligt oprettet en anden profil ved en fejl i stedet for at logge på med den, som du normalt bruger.

Sørg for, at du har angivet den korrekte adgangskode og brugt den korrekte e-mail til at tilgå webstedet eller appen.

Hvis du altid har logget på med e-mail og adgangskode og nu for første gang logger på via et af de sociale netværk vil der i dette tilfælde blive oprettet en ny konto. Og du kan ikke se dit personlige bibliotek og aktive abonnement. Du skal logge af og logge på igen med din hovedkonto.