Rapporter en fejl i en bog, en ulovlig bog eller en overtrædelse af copyright

Der er flere metoder til at oplyse os om fejl i bøgerne eller overtrædelse af copyright:

1. Fra listen over bøger i dit bibliotek på webstedet:

Hold markøren over bogen, og klik på pilen ved siden af ikonet »Læs«. Vælg »Rapportér en fejl i denne bog« i pop op-menuen. Vælg fejltypen (f.eks. overtrædelse af ophavsret, stødende indhold, osv.), og angiv en kort beskrivelse af problemet, og klik på »Send«.

2. Fra bogen på webstedet:

Hvis du finder en fejl, når du læser bogen, kan du også oplyse os om det. Fremhæv det afsnit i bogen, som indeholder problemet, og klik på »Fejl« i pop op-menuen. Vælg derefter fejltypen, beskriv problemet, og klik på »Send«.

3. Fra bogindholdet på webstedet:

Gå til indholdet i bogen ved at klikke på de tre vandrette striber i øverste venstre hjørne, og klik derefter på den nedtonede del til venstre for at åbne anmærkningssiden. Klik på de tre vandrette prikker, og klik derefter på »Rapportér en fejl«. Vælg fejltypen, beskriv problemet, og klik på »Send«.

4. Fra appen:

Hvis du bruger en Android- eller iOS-enhed, skal du åbne bogen, fremhæve afsnittet og trykke på »Fejl« (ikonet udråbstegn) i kontekstmenuen. Vælg fejltypen, og beskriv problemet nærmere.

Hvis du læser via WP-appen, skal du bruge feedbackformularen. Åbn app-indstillingerne (tryk på de tre vandrette prikker i nederste højre hjørne), og vælg »hjælp-center«. Angiv bogen, beskriv problemet, og send det til os.

5. Fra feedbackformularen på webstedet.

Feedbackformularen befinder sig i nederste højre hjørne på siden. Angiv bogen, og beskriv det problem, du vil oplyse om.

Så snart vi modtager fejlrapporten, vil vi tjekke bogen og forsøge at udskifte den aktuelle version af bogen. Hvis det drejer sig om en ulovlig bog, skal du angive årsagen til, hvorfor de mener, bogen skal være ulovlig.