Synkroniseringen af abonnementet, bøger, læsningsstatus og citater på tværs af forskellige enheder

Hvis du bruger Bookmate på flere enheder, opdateres din profil samtidigt på dem alle. Hvis du vil synkronisere, er det nødvendigt at logge på med samme konto på alle enheder.

Hvis du f.eks. ejer en bærbar Windows-pc, en iOS-telefon og en Android-tablet. Hvis du begynder at læse på din bærbare pc og laver et par citater, kan du fortsætte med at læse på telefonen fra det sted, hvor du stoppede. Når du har tilføjet nogle flere citater og et par nye bøger på din telefon, kan du skifte til din tablet og fortsætte med at læse fra det punkt, hvor du stoppede på din telefon, samtidig med at du opretholder adgang til alle citater og nye bøger, som du tidligere har føjet til din profil.