Annuller et løbende abonnement på Android

Der er to metoder til annullering af et løbende abonnement på Android. Bemærk, at du ikke kan benytte begge.

Hvis du har købt abonnementet via Google Play:

1. Log på Abonnementer og tjenester.
  2. Find det abonnement, som du vil annullere, og tryk eller klik på Administrer.
  3. Vælg Annuller abonnement.
    • Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du annullere via abonnementsudbyderen.

Hvis du har købt abonnementet og betalt via kort og ikke Google Play:

1. Log på din konto på bookmate.com.
  2. Klik på det runde ikon i øverste højre hjørne på siden.
  3. Vælg »Administrer abonnement«.
  4. Klik på »Annuller automatisk fornyelse«.

Bemærk, at når du har købt et abonnement i appen eller på webstedet, bliver dit abonnement automatisk fornyet, medmindre du slår det fra manuelt.