Jeg har problemer med bookmate.com. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan redigere din profil, skal du åbne eller overføre en bog, sov. Prøv at gøre følgende:

1. Åbn bookmate.com i »inkognito-tilstand« (hvis du f.eks. bruger Chrome, skal du trykke på Ctrl + Shift + N). Hvis alt fungerer som forventet, skal du rydde din browser-cache og cookies.
  2. Hvis det ikke hjælper, skal du prøve at slå alle browserens plugins fra. Nogle plugins kan blokere adgang til webstedet.
  3. Hvis ingen af disse forslag hjælper, skal du prøve at bruge en anden browser. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere: Chrome, Firefox, Safari og den seneste version af Internet Explorer.