Aktiver en kampagnekode

Hvis du har en kampagnekode, kan du enten aktivere den i appen (Android eller Windows Phone) eller på vores websted.

Bemærk, at løbende abonnementer fornyes i slutningen af faktureringsperioden. Kampagnekoder forhindrer ikke dit abonnement i at blive fornyet.

Sådan aktiveres en kampagnekode på vores websted:

1. Log på din konto på bookmate.com;
  2. Følg dette link: https://bookmate.com/code;
  3. Angiv koden I feltet, og klik på »Start Bookmate-abonnement«.

Sådan aktiveres en kampagnekode i appen (undtagen iOS-apps):

1. Log på din konto.
  2. Åbn app-indstillingerne.
  3. I indstillingsmenen skal du vælge »Indtast kampagnekode her«.

Dit abonnement aktiveres, så snart du har angivet din kampagnekode.

Hvis du har en iOS-enhed, skal du aktivere din kode på vores websted. Hvis du logger på samme konto, vil dit abonnement også være aktivt i appen.