Gendan adgangskode

Sådan nulstilles din adgangskode:

1. På bookmate.com skal du klikke på »Tilmeld dig, eller log på« i øverste højre hjørne på skærmen, og i det vindue der vises, skal du klikke på »E-mail eller telefon«.
  2. Klik på »Har du glemt din adgangskode?«, og i det felt som vises, skal du angive din e-mailadresse, brugernavn eller telefonnummer, som er knyttet til din profil og klikke på »Nulstil adgangskode«.
  3. Du modtager en e-mail eller end meddelelse om at nulstillle din adgangskode.