Annuller et løbende abonnement på iOS

Sådan vises, ændres eller annulleres et løbende Bookmate-abonnement:

- På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du skal muligvis logge på eller bruge Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på det abonnement, som du vil administrere.
    Hvis du ikke kan se et abonnement, men stadig faktureres, skal du sørge for, at du har logget på med det rigtige Apple-id. Hvis det er tilfældet, har du muligvis oprettet dit abonnement direkte med udbyderen og ikke via iTunes. I så fald skal du kontakte udgiveren eller app-udvikleren direkte for at annullere dit abonnement.
  6. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud, eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer, afsluttes dit abonnement ved afslutningen af den aktuelle faktureringscyklus.

Eller:

1. Åbn Bookmate, og gå til hovedsiden.
  2. Klik på det runde ikon i nederste højre hjørne på siden.
  3. Gå til Indstillinger.
  4. Vælg »Administrer abonnement«.
  5. Tryk på det abonnement, som du vil administrere.
    Hvis du ikke kan se et abonnement, men stadig faktureres, skal du sørge for, at du har logget på med det rigtige Apple-id. Hvis det er tilfældet, har du muligvis oprettet dit abonnement direkte med udbyderen og ikke via iTunes. I så fald skal du kontakte udgiveren eller app-udvikleren direkte for at annullere dit abonnement.
  6. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud, eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer, afsluttes dit abonnement ved afslutningen af den aktuelle faktureringscyklus.

- På din Mac eller PC:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på med dit Apple-id. Hvis din Mac har Touch ID, kan du bruge det til at logge på med, når du bliver anmodet om din adgangskode.
  3. Fra menulinjen øverst på computerskærmen eller øverst i iTunes-vinduet skal du vælge Konto > Vis min konto.
  4. Angiv din adgangskode, eller brug Touch ID. Tryk derefter på Return eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul til området Indstillinger.
  2. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  3. Klik på rediger til højre for det abonnement, som du vil administrere.
    Hvis du ikke kan se et abonnement, men stadig faktureres, skal du sørge for, at du har logget på med det rigtige Apple-id. Hvis det er tilfældet, har du muligvis oprettet dit abonnement direkte med udbyderen og ikke via iTunes. I så fald skal du kontakte udgiveren eller app-udvikleren direkte for at annullere dit abonnement.
  4. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement. Du kan vælge et andet abonnementstilbud eller trykke på Annuller abonnement for at annullere dit abonnement. Hvis du annullerer, afsluttes dit abonnement ved afslutningen af den aktuelle faktureringscyklus.